The latest space to catch our eye is this family home created by architects Estudio Arn Arquitectos. Based in Alicante, the 326 sq. meter space uses a sculptural stone volume with exposed reinforced concrete throughout. The house overlooks a pool and also adds an indoor barbecue area that’s next to the dining space.

/READ MORE/ Bedaux de Brouwer Architects Bring Brutalism to This Netherlands Home

Inside the home continuity is kept by using stoneware flooring that extends to the outside, while using iroko wood slats to cover parts of the building. The sleeping area are based on the north side of the building in order to avoid morning sunlight while still keeping the spaces well lit. Take a look through the gallery above to see the space for yourself.

For more in Design, follow us on
on TwitterGoogle+, Tumblr, Instagram and on Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here